Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Καθαρός Καλαμάς: Πώς λύνονται (;) οι διαφωνίες και η σελίδα στο Facebook

Παρατηρούμε με πολύ ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του "Καθαρού Καλαμά" από το φθινόπωρο μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Κίνησης. Κάτι φάνηκε να αλλάζει και η Κίνηση να βγαίνει από το λήθαργο των τελευταίων χρόνων και να μπαίνει στο προσκήνιο της επικαιρότητας το θέμα του Καλαμά με μια σειρά δράσεων...
(Διακήρυξη, παρέμβαση τον Ιανουάριο έξω από τη Νομαρχία, διαδικτυακή υπογραφή υπογραφών, παρέμβαση το Φεβρουάριο στην ΒΙΠΕ, παρουσία με περίπτερο στο διήμερο της Πανηπειρωτικής, συνεντεύξεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοσταθμούς στα Γιάννενα και την Αθήνα).
Περιμέναμε τη συνέχεια των παρεμβάσεων-εκδηλώσεων, όπως είχε προαναγγελθεί, όμως φαίνεται αυτή η δυναμική να έχει σταματήσει. Το τελευταίο διάστημα με λύπη μας παρατηρούμε ότι η Κίνηση μοιάζει εγκλωβισμένη σε εσωτερικά προβλήματα. Με το δελτίο τύπου που ανέβηκε στη σελίδα της Κίνησης στις 12/5/2016 πληροφορούμαστε και επίσημα για κάτι που ήδη είχε γίνει γνωστό και είχε επισύρει πολλές αντιδράσεις.  
Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται πως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία 6-3 το κλείσιμο της σελίδας στο facebook επειδή " η λειτουργία της σελίδας μόνο βοήθεια δεν προσέφερε στους σκοπούς μας, αντιθέτως δημιουργούσε εσωτερικά προβλήματα και έριδες στα μέλη του Δ.Σ.". 
Ερώτημα πρώτο: Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο οι διαφορετικές απόψεις; 
Ερώτημα δεύτερο: Τι άλλο κάνει το Δ.Σ. εκτός από το να τσακώνεται ενώ τα προβλήματα του Καλαμά ούτε λύθηκαν αντίθετα μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα;

Επίσης στο Δελτίο τύπου δεν αναφέρεται καμιά άλλη απόφαση, ούτε καν υπάρχει αναφορά στην απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου. Όπως μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς από την απάντηση προκύπτουν σοβαρά ζητήματα για συζήτηση και αποφάσεις από τους κυρίους του Δ.Σ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου .....

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
‘’ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ’’
ΒΟΥΤΣΑΡΑΣ 12-5-2016
   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην συνεδρίαση του Δ/Σ της Κίνησης που πραγματοποιήθηκε στις 3-5-2016 αποφασίστηκε από την πλειοψηφία των μελών του η άρση λειτουργίας της σελίδας της Κίνησης στο fb. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από την διαπίστωση ότι η λειτουργία της σελίδας μόνο βοήθεια δεν προσέφερε στους σκοπούς μας, αντιθέτως δημιουργούσε εσωτερικά προβλήματα και έριδες στα μέλη του Δ.Σ. Κατά την συνεδρίαση τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη του Συμβουλίου, και με βάση τις τοποθετήσεις τους διαμορφώθηκε η παραπάνω απόφαση. Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το αποτέλεσμα ήταν έξη (6) υπέρ και τρεις (3) κατά της διακοπής λειτουργίας της σελίδας. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν και πήραν το λόγο και μέλη – φίλοι της Κίνησης οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους έδωσαν ιδέες για νέες πρωτοβουλίες και δράσεις στην Κίνηση για το εγγύς μέλλον.

Ο Πρόεδρος                                           O Γεν. Γραμματέας

π. Γεώργιος Τζώρτζης                        Παναγιώτης Μαρμούτας

Απαντητικές επιστολές

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω απαντητικές επιστολές ως απάντηση σε επιστολές που είχαμε αποστείλει:
210

213

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα βββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββββ 211 214
212

πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου