Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Έντονες αντιδράσεις των μελών του “Καθαρός Καλαμάς”

Για να μη ασκείται κριτική, το Δ.Σ. με πλειοψηφία 6-3 κλείνει τη σελίδα του στο Facebook!
Ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για να παραμείνει η σελίδα, να εμπλουτιστεί και να ανεβαίνει η κάθε δραστηριότητα ή έγγραφο
Η Κίνηση Καθαρός Καλαμάς ενώ κατάφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστήσει θετικά, τώρα αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή.
Ενώ αρχικά κατάφερε να αναδείξει προβλήματα, να πιέσει για λύσεις, να προβάλει την ανάγκη για λήψη μέτρων σωτηρίας του ποταμού, στη διαδρομή οι τόνοι....
έπεσαν, οι παρεμβάσεις αραίωσαν.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το μοναδικό σημαντικό που βρέθηκε προς συζήτηση ήταν το κλείσιμο της σελίδας "Καθαρός Καλαμάς" που λειτουργεί στο Facebook εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εισήγηση ήταν του προέδρου π. Γεωργίου Τζώρτζη.
Παρά τις αντιδράσεις από μέλη του διοικητικού συμβουλίου η απόφαση ελήφθη!!! Το κλείσιμο της σελίδας αποφασίστηκε. Ένα βήμα λιγότερο στην αλληλοενημέρωση, στην πληροφόρηση και στην ανταλλαγή απόψεων.
Οι αντιδράσεις που καταγράφονται από μέλη είναι ήδη πολλές.
Ήδη ξεκίνησε διαδικτυακή ψηφοφορία, μπορείτε να ψηφίσετε εδώ ότι :«Η σελίδα της Κίνησης στο facebook είναι το βήμα ενημέρωσης, διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων των μελών και οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου ή κατάργησής της δείχνει νοοτροπία που δεν συνάδει με τους σκοπούς της Κίνησης ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ. Υπογράφουμε και ζητάμε από το Δ.Σ. την αναθεώρηση της απόφασης για την κατάργησή της»
Κι αν πραγματικά, όσοι έλαβαν την απόφαση για το κλείσιμο της σελίδας, θέλουν την σωτηρία του Καλαμά, καλό θα είναι να αναθεωρήσουν άμεσα την απόφασή τους.

Για την ιστορία το Διοικητικό Συμβούλιο της κίνησης “Καθαρός Καλαμάς” μετά τις εκλογές του έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: π. Γεώργιος Τζώρτζης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρος Πίκουλης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παναγιώτης Μαρμούτας
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παναγιώτης Μίτσης
ΤΑΜΙΑΣ: Κατερίνα Μπαλάφα
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωάννης Ντίνος
ΜΕΛΗ: Χαράλαμπος Καλογερίδης, Αθηνά Ζάγκα – Σούκα, Σταύρος Χαλιάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου